Varaa aika

Auton nahanhoito pidentää menopelisi käyttöikää säilyttäen sen arvon

Nahka on kautta aikain käytetty kestävä ja tyylikäs pintamateriaali, joka tekee autostasi myös arvokkaan. Nahka tunnetusti kestää huomattavasti pidempään kuin tekstiilimateriaalit. Siksi nahasta kannattaa pitää hyvää huolta.

Auton nahkapinnat ovat kuten mikä tahansa muukin nahka. Säilyttääkseen parhaimman toimintakykynsä se vaatii huolenpitoa. Yleisimmät toimenpiteet ovat nahkapinnoille puhdistus ja auton nahkapinnoille tarkoitetun hoitoaineen levitys vaurioituneeseen pintaan.

Nahanhoitoaine suojaa ja säilyttää nahan uudenveroisena

Mikäli autosi nahkapinta on päässyt kulumaan, niin aivan ensimmäisenä tutkitaan minkälaista nahkapintaa huolletaan. Valittava nahanhoitoaine valikoituu pintamateriaalin mukaan. Kun pinnasta ollaan selvillä ja auton hoitoaine on valittu, niin ensimmäisenä toimenpiteenä pinta puhdistetaan epäpuhtauksista, jotta saadaan nahan pinta parhaiten vastaanottamaan nahanhoitoaine. Auton nahanhoitoaine ravitsee, suojaa ja pitää nahkapinnan joustavana. Meillä bCarella käytämme nahkapintojen elvytyksessä ja hoidossa Colourlockin tuotteita, jotka takaavat nahan säilymisen uudenveroisena jopa useita vuosia.
Auton lasien tummennus suojaa haitalliselta UV-säteilyltä

Ennen ja jälkeen

Nahanhoitoa kannattaa harrastaa, jotta säästyt nahan korjaukselta

Jos nahkapintaa ei puhdista ja hoida säännöllisin väliajoin se alkaa kuivua ja halkeilla. Siis aivan kuten oma ihosi. Pitkälle jatkunut kuivuminen aiheuttaa nahkapinnassa repeämiä ja nämä vaativat nahan korjausta. Jatkuva auton nahanhoito ja huolenpito auttaa sinua välttymään kalliimmilta korjaustoimenpiteitä. Mikäli tämä artikkeli herätti tarpeen auton ylläpitoon, niin tervetuloa bCarelle!
Ajanvaraukseen pääset täältä.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla. Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.