Ota yhteyttä

Auton korjaus ja huolto rahoituksella

bCare Autokorjaamon palvelut voit maksaa myös osissa rahoituskumppanimme Resursin Huoltotilin avulla. Tilin avaaminen on helppoa ja se onnistuu täältä tai myymälässämme asiakaspalvelijamme avustuksella. Huoltotilin avulla sinulla on mahdollisuus saada jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Maksa autosi korjaus tai huolto myöhemmin
– omaan tahtiisi

Ostaessasi Huoltotilillä, valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta
korotonta maksuaikaa.Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla tai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi
Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassaolevan henkilötodistuksen kassalla.

Entäpä auton fiksauksen rahoituskustannukset?

MAKSUVAIHTO VUOSIKORKO KÄSITTELYMAKSU/KK
30–60 pv 0 % 0 €
12 kk 0 % 3,90 €
24 kk 12,90 % 3,90 €
48 kk 15,00 % 3,90 €

Esimerkkiostos: 1500€, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0%. Käsittelymaksu/kk: 3,90€. Todellinen vuosikorko: 3,05%. Luoton kustannukset: 46,80€. Maksettava yhteensä: 1546,80€. Osamaksuerä/kk: 128,90€, 12 erää. Huoltotili on jatkuva luotto, jonka minimi luottoraja on 1500€. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi täällä. Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla. Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.