Varaa aika

Automyyjä – näin nostat auton myyntihintaa laadukkailla fiksauspalveluilla

Kaikkihan tietää tutun sanonnan, jonka mukaan auton hinnasta putoaa puolet pois kun ajat sen liikkeestä ulos. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä laadukkaiden fiksipalveluiden avulla pystyt pitämään kiinni autosi myyntihinnasta.

Haastattelimme Sports Car Centerin myyntipäällikköä Anton Ylipurasta, jolla on useamman vuoden kokemus käytettyjen autojen myynnistä.

Mitkä on mielestäsi Anton tärkeimmät hinnan määrittävät tekijät käytettyä autoa myytäessä eteenpäin?

Auton merkki, malli, tekniikka ja varusteet määrittävät suurimman osan auton hinnasta markkinan mukaan. Luonnollisesti autosta tehdään myynti-ilmoitus, jossa sen pitää näyttää hyvältä eli puhtaalta ja uudenveroiselta.

Meidän laatustandardit ovat korkealla. Autojen ei pelkästään pidä näyttää hyviltä, vaan asiakkaan ensikokemus autoa tarkemmin tarkasteltaessa tulee olla vaikuttava.

Te olette fiksipalveluiden osalta tehneet yhteistyötä bCaren kanssa vuodesta 2019 lähtien, miten kuvailisit yhteistyötä?

Yhteistyö on tähän mennessä sujunut erinomaisesti. bCaren väki on ammattitaitoista ja he selkeästi suhtautuvat työhönsä intohimolla. Auton hinnasta huolimatta, työn jälki on aina huolellista, mutta myös tehokasta.

Minulla on kokemusta myös muista palveluntarjoajista ja bCare on selkeästi ollut näistä laadukkain. Lisäksi bCaren tiimillä on tietynlaista joustavuutta, joka on helpottanut meidän työtä huomattavasti.

Minkälaista arvoa bCare on onnistunut tuottamaan teille?

bCaren laaja osaaminen on näkynyt huolellisesti viimeisteltynä työnjälkenä. Sekä auton pinnan korjaukset että pesujälki on ollut moitteetonta, ja siksi olemme onnistuneet myymään autoja paremmalla hinnalla eteenpäin.

Kiitos Anton haastattelusta!

Summa summarum, autoa myytäessä sen merkkiin, malliin ja ajettuihin kilometreihin on myyntihetkellä enää vaikea vaikuttaa. Sen sijaan, pieneen pintaremonttiin ja huolelliseen ulko- ja sisäpintojen pesuun kannattaa panostaa, jos haluaa autostaan paremman myyntihinnan. Ja miksi ei haluaisi.

Mikäli haastattelu herätti mielenkiintosi bCaren laadukkaita yrityspalveluita kohtaan, ota rohkeasti yhteyttä meidän Patrikiin, joka auttaa sinua mielellään eteenpäin kohti parempia myyntihintoja.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla. Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.