Varaa aika

Auton lasien tummennus – turvaa ja käyttömukavuutta takapenkille

Heinäkuun helteet paahtavat päälle ja takapenkillä kaikista arvokkaimmat kyydittävät huutavat hiestä märkänä “millon me ollaan perillä”. Tai perheen karvapallerot läähättävät niin, että omistajat hikoilevat jo pelkästä huolestuneisuudestaan. Kuulostaako tutulta? Syynä näihin edellämainittuihin usein on auton käyttömukavuus ja turvallisuus takapenkin näkövinkkelistä tarkasteltuna. Matkustaahan ne maiden johtajatkin auton takalasit tummennettuina. Auton lasien tummennus on kuitenkin paljon muuta kuin auton tyyllikkäämmäksi tuunaamista ja arvohenkilöiden identiteettien suojaamista.

Auton lasien tummennus suojaa haitalliselta UV-säteilyltä

Takapenkillä usein matkustavat ne kaikista tärkeimmät henkilöt. Ovat ne sitten valtioiden päättäjiä, perheen pienempiä tai niitä rakkaita karvapalleroita. Kahdelle jälkimmäiselle auton lasien tummennus tuo tärkeää suojaa haitallista UV-säteilyä vastaan, kun heillä aurinkolasit harvemmin pysyvät päässä. Lapsen silmät ja ihon suojamekanismit ovat vielä kehittymisvaiheessa. Siksi on ensisijaisen tärkeää suojata takapenkillä matkustavat lapset, jotta haitallinen UV-säteily ei pääse auton lasin läpi.
Auton lasien tummennus suojaa haitalliselta UV-säteilyltä

Sisälämpötila alemmaksi auton lasien tummennus -toimenpiteen avulla

Hellepäivänä lemmikinomistajille tuttu ääni on takapenkiltä kuuluva läähätys. Auton lasien tummennus auttaa auton sisälämpötilan laskemisessa ja suojaa lemmikkiäsi sille haitalliselta UV-säteilyltä. Etenkin kuumina kesäpäivinä sisälämpötilan laskeminen on lemmikin kannalta erittäin tärkeää, jotta lemmikki ei läkähdy kuumaan autoon.

Arvotavaroiden suojaamiseen auton lasien tummennus on loistava apu

Mikäli autosi takapenkillä tai tavaratilassa matkaa mukanasi arvotavaraa, on auton lasien tummennus erittäin kannattavaa näiden suojaamiseksi. Vakuutusyhtiöt jopa vaativat ammattiajossa olevilta autoilta auton lasien tummennusta vahinkotilanteissa korvausten maksamisen edellytyksenä. Tämä koskee usein pakettiautoja, joilla on tavaratilassa paljon arvokkaita työkaluja, mutta auton lasien tummennus on erittäin hyödyllinen tapa suojata myös henkilöauton arvotavarat pitkäkyntisiltä. Syitä auton lasien tummennukseen on siis monia. Tummennus on suositeltavaa tehdä takapenkin ja tavaratilan laseihin, jotta pääset nauttimaan edellämainituista hyödyistä. Meidän tummennuspalveluihin voit tutustustua täältä ja ajan tummennusta varten voit varata täältä.
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla. Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.